Életét vesztette egy 32 éve nő és három gyermeke egy lakástűzben. Megrázó videó!

Uncategorized Admin Sunday 30th June 2024

Egy több mint tragikus halálos lakástűzről számoltak be, aminek áldozata egy 32 éves nő és három gyermeke.

Még pénteken csaptak fel a lángok egy lakásban, aminek áldozata egy 32 éves nő és három kisgyermeke. A tűzben a 6 éves kislányt és a 2 éves ikreket sem lehetett már megmenteni, akik füstmérgezésben vesztették életüket.

Nemcsak az apát, hanem egész Országot megrázta a hír, rég történt hasonló tragédia.

Az édesanya a kórházba szállítás közben hunyt el, míg a kislányon és a két fiútestvérén már semmilyen formában nem tudtak segíteni, megfulladtak a lakásban a füst miatt. Az apa a tragédia idején dolgozott, esélye sem volt arra, hogy megmentse a családját, akik mind életüket vesztették a tűzesetben.

A tragédia hallatán az apa rosszul lett, és az egyik helyi kórházba szállították kivizsgálásra, de már jól van. Az férfi külön élt a feleségétől, és a gyerekek nagyszüleivel közösen érkezett meg éjszaka a lakásba. A hatóságok szerint a tüzet egy elektromos rendszer okozta, amibe egy fűtőberendezés volt bekötve.

Rövidzárlat keletkezett, és az eddigi vizsgálatok arra mutatnak rá, hogy a jelek szerint egy teljesen véletlenszerű eseménysorozat okozta az anya és a gyermekek halálát. Amikor a tűzoltók beléptek a bolognai nyolclakásos épületbe, füsttel telített szobákat találtak. Bologna polgármestere, Matteo Lepore megszólt a tragédia után, és azt mondta, mélységes fájdalmát, részvétét fejezi ki a város részéről a történtek miatt, ami elvágta egy fiatal család életét.

Az egyik szomszéd elárulta, a 32 éves anya egy nagyon udvarias, kedves nő volt, akik gyönyörű családot alkottak. Ugyan külön élt a férjétől, szép kapcsolatuk volt, a gyerekek pedig boldogok és elégedettek voltak. A belügyminiszter szintén részvétét és együttérzését fejezte ki a családnak a felfoghatatlan halálesetet követően.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: A fotók és a bejegyzés felhasználása nem engedélyezett