Tóth Gabi robbantott: Krausz egy “drogos, játékfüggő” volt

Uncategorized Admin Tuesday 2nd July 2024

Döbbenetes információkat osztott meg volt férjéről.

Válása ellenére is hisz a házasság intézményében Tóth Gabi.

Az énekesnő és volt férje, Krausz Gábor hivatalosan tavaly decemberben váltak el egymástól, új kedvese, Papp Máté Bence oldalán pedig Gabi még mindig reméli, hogy egyszer megadatik számára a boldog házasság lehetősége.

Hirdetés

Most egy új interjújába igen érdekes, sőt, sötét dolgokatz árult el Krauszról.

Sőt, még Mikes Anna is szóba került egy modnat erejáig.

Hogy erre lesz-e viszont válasza Krausznak, azt nem tudni, egyesek szerint egészen biztosan nem fogja annyiban hagyni.

Ki mit gondol?

Gabi számára jelenlegi párjával is fontos a házasság a jövőben.

Azért is fontos a házasság, mert első férjével a vallási különbözőségek miatt polgári szertartás keretein belül keltek egybe, a templomi esküvő eddig kimaradt az életéből.

Ágai Kis András kérdésére, miszerint már az elején érezte-e, hogy nem fog működni a házassága Krausszal, őszinte igennel válaszolt.

De akkor miért mondott mégis igent? (A szerk.)

“Abszolút.

Hirdetés

Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink.

De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen.

Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni.

Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám

– vallotta be Gabi, hozzátéve, hogy volt férje többször kért tőle új esélyt, ám végül az énekesnő úgy érezte, itt az ideje, hogy lezárják a kapcsolatukat.

“Ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek, ami a gyerek rovására megy. Mindenképp a gyerek szívja ilyenkor meg, akárhogy nézzük, és azt be kellett látni, hogy nem jó.

Az énekesnő örül annak, hogy volt férje Mikes Anna oldalán megtalálta a boldogságot, ahogy annak is, hogy közös lányuk, a négyéves Hannaróza a táncosnőtől vesz órákat. Abban bízik, hogy idővel teljesen békés kapcsolat lesz közte és sztárséf között.

“Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok”

– mondta Gabi.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: A fotók és a bejegyzés felhasználása nem engedélyezett